StudieBox werkt!

StudieBox biedt trajecten aan van tien afspraken waarin je studievaardigheden kunt aanleren. We zetten daarbij altijd jouw talenten in!

Tijdens een afspraak werken we in de StudieBoxmap. Deze staat bomvol stappenplannen en leerstrategieën. We kijken wat er bij jou past en met die stappenplan gaan we aan de gang. We oefenen de stappenplannen en leerstrategieën extra door samen huiswerk te leren en de stappenplannen daarbij in te zetten. Voorbeelden van stappenplannen vind je bij Downloads.

Plannen is één van de allerbelangrijkste studievaardigheden. Dit doen we dan ook elke afspraak. Dat doen we in jouw eigen agenda of in de StudieBoxplanner. Hoe de StudieBoxplanner werkt vind je hier.

Een traject duurt minimaal tien weken, omdat het leerproces moet inslijten. Het oppakken van nieuwe vaardigheden gaat in het begin meestal goed, maar het kan moeilijk zijn om dit vast te houden. Een nieuw huiswerkritme werkt het beste!

Als het traject is afgelopen kun je zelf aan de slag. Het doel van StudieBox is dat je weer zo snel mogelijk zelfstandig aan de gang kunt met je huiswerk. Mocht je na een tijdje weer even hulp nodig hebben, omdat je bijvoorbeeld een moeilijke toets hebt of omdat de toetsweek of examens eraan komen, kun je natuurlijk altijd weer bij ons terecht.

 

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor StudieBox vindt u hier:  INFORMATIE EN ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIEBOX

Tarieven
Voor de tarieven kunt u het contactformulier invullen en versturen. Vermeld ook uw hulpvraag.