De werkwijze van StudieBox is het niet hetzelfde als de werkwijze van de meeste huiswerkinstituten. Een groot verschil is dat wij kijken waar je goed in bent, in plaats van waar je niet goed in bent. Door de individuele en persoonlijke begeleiding leren we je goed kennen en kunnen we  begeleiding op maat bieden en jouw talenten inzetten.

NERD StudieBoxEen ander verschil is dat de meeste huiswerkinstituten kiezen voor het begeleiden in groepen. Huiswerkbegeleiding in groepen is goedkoop, maar er is minder individuele aandacht. Hierdoor is er minder tijd om studievaardigheden aan te leren. Een traject bij een huiswerkinstituut duurt daardoor vaak veel langer.

Daarbij komt dat het werken in groepen niet voor iedereen geschikt is. Als je moeite hebt met concentreren, een leer- of gedragsstoornis hebt zoals AD(H)D of een vorm van autisme, is individuele begeleiding aan te raden.

 

 

Scholen

StudieBox

 

StudieBox is elke maandagmiddag van 14.00-17.45 aanwezig op het Heerbeeck College voor studiebegeleiding.

 

Heeft uw school ook interesse in een vrijblijvend informatief gesprek om te praten over de mogelijkheden van StudieBox intern op school? Mail ons op info@studiebox.net

of vul het contactformulier hier in.