number9Ik geef StudieBox een dikke 9.

Je stemt goed op me af en geeft heel bruikbare tips. Ik leer van jou om op een manier te leren die goed bij me past. Dit zorgt ervoor dat ik betere punten haal.

Truke

 

 

number9

Een goed luisterend oor, mevrouw Van Boxtel begreep me echt en kon zich inleven in mijn situatie.
Ze was een brug tussen mij en de school en heeft voor mij compromissen voor mij geregeld waardoor ik het aangenamer had op school. Mevrouw van Boxtel is boven alles heel aardig.
Ik zou haar zeker aanbevelen.

Bart

 

 

In overleg mnumber9et de kinderen geef ik StudieBox een “9”. Onze zoon en dochter gaan met plezier naar StudieBox. Ze hebben geleerd hoe ze hun werk moeten plannen, hoe ze een goede samenvatting maken en hoe ze hun huiswerk efficiënt maken en leren. Rianne kijkt goed naar welke manier van leren bij welk kind past en geeft advies op maat. Daarbij ontvangt ze de kinderen in een gezellige sfeer waardoor ze zich snel op hun gemak voelen.

Laura

 

Ik ge10ef een 10 en het is heel fijn. Door de begeleiding zijn mijn cijfers echt omhoog gegaan, het is zeker een aanrader.

Solange

 

 

Super fijn dat onze Huib begeleidinumber9ng van jou heeft ! Gaat super nu!

Peggy

 

 

8Onze dochter heeft veel geleerd bij jou. Voorheen wist ze gewoon niet waar ze moest beginnen, nu maakt ze zelfstandig haar huiswerk. Haar cijfers zijn omhoog gegaan en haar stresslevel naar beneden.

Familie De Nijs